• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Termes i condicions

Condicions de compra

Preu i enviament

Un cop hagis acabat la selecció de productes i confirmis el carro de la compra  s’obrirà una finestra per a introduir les teves dades i  l’adreça on vols rebre el producte.

El preu marcat al web inclou l’Iva i les despeses d’enviament sempre que aquest sigui dins el territori peninsular o Balears i per a un termini d’entrega entre 24 i 72 hores a partir de l’endemà de rebre la comanda.

En cas de voler rebre la comanda fora d’aquest territori, s’afegiran les següents despeses:

Enviament a Canàries, Ceuta i Melilla: 6,90€. Tingues en compte que hauràs d’abonar els costos (aranzels) d’importació quan rebis la comanda a l’organisme pertinent.

Per a enviaments internacionals: consultar.

 

Pots escollir una adreça diferent a la teva si es que el vols regalar; (en aquest cas podràs també escriure una targeta regal) També pots escollir de rebre el paquet en una oficina de correus. Indica’n l’adreça a la comanda, a l’Adreça d’enviament, però a part del teu nom, especifica que és una oficina de correus.

Assegura’t d’escriure l’adreça d’entrega correctament. En cas que no fos així, t’haurem de cobrar els ports de devolució i del nou enviament.

 

Aquestes condicions són vàlides per a vendes a consumidor final. Si el que vols és vendre el nostre producte, posa’t en contacte amb nosaltres. info@menuari.com

 

Formes de pagament

Una vegada hagis validat la teva comanda (articles, idioma, adreça de lliurament), apareixerà una nova pàgina per a que triïs com prefereixes pagar. El pagament de la comanda es realitza d’una manera senzilla, ràpida i segura.

De moment està disponible la opció de pagament amb targeta de crèdit / dèbit

Selecciona Pagament amb targeta i introdueix les teves dades en els camps de la pàgina de compra. Pots pagar amb targetes de les marques Visa i Mastercard.

Després de rebre la confirmació de la plataforma de pagament es processa la comanda sol·licitada, i rebràs un Mail de confirmació a l’adreça de correu electrònic que ens facilitis.

 

Pagament segur

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen mitjançant un entorn segur.

La passarel·la de pagaments gestiona les dades encriptades, de tal manera que tota la informació que ens transmetis viatjarà xifrada a través de la xarxa i les dades sobre la teva targeta de crèdit no quedaran registrades a cap base de dades sinó que aniran directament al Terminal del Punt de Venda del Banc. Menuari no coneixerà ni emmagatzemarà cap dada relacionada amb la teva targeta.

Al pagar amb targeta es sol·licitaran sempre les següents dades: el número de la targeta, la data de caducitat, i un codi de seguretat que coincideix amb les tres últimes xifres del número que apareix al revers de la teva targeta. Aquests dígits formen un codi que identifiquen, de manera inequívoca, la targeta amb el seu propietari. D’aquesta manera, ningú pot fer una compra a Internet amb aquesta targeta si es desconeixen els dígits

En cas que el TPV informés de la denegació de la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda, informant on-line al client de l’anul·lació.

 

Devolucions

El termini màxim per a sol·licitar la devolució és de 7 dies hàbils a contar des del dia de recepció de la comanda. Et demanem que prèviament a la devolució del producte, et posis en contacte amb Atenció al client a info@menuari.com i t’explicarem els passos a seguir.

Pots exercir el dret de devolució en els següents casos:

  • El producte no et satisfà: en aquest cas, el producte ha d’estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Els ports de la devolució seran a càrrec teu
  • El producte està incomplet o defectuós d’origen: en aquest cas el producte serà canviat per un de nou, essent Menuari qui es fa càrrec de les despeses de transport.

La devolució dels diners es farà pel mateix mitjà que es va utilitzar per pagar la compra.

 

Política de privacitat

Les dades de caràcter personal seran incorporades al nostre fitxer de clients i proveïdors amb les següents finalitats:

  • Compliment i execució del contracte de compra-venda dels productes adquirits a la botiga on-line.
  • Atendre els dubtes o comentaris que tinguis
  • Proporcionar informació sobre els nostres productes, incloent l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònic equivalent.

L’empresa, com a responsable del fitxer, es compromet a respectar la confidencialitat de la teva informació de caràcter personal i a garantir l’exercici dels teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit al nostre domicili o al correu electrònic info@menuari.com

 

Condicions d’ús

Manteniment i garantia del producte

Per a un òptim manteniment del plafó imantat del Menuari recomanem que tinguis en compte els següents consells:

  • Utilitza sempre retoladors especials per a pissarra blanca. No tots els retoladors són aptes per a aquest tipus de superfície. La qualitat del retolador també influeix en la facilitat de neteja de la superfície. Recomanem exclusivament la marca Velleda.

Malauradament existeixen molts productes al mercat que es venen com a indicats per aquest tipus de pissarra, però deixen colorants quan intentes esborrar-los.

  • Pots esborrar i tornar a escriure sobre el Menuari tantes vegades com vulguis, però a partir de la setmana, si no el fas servir més, es recomana que el guardis net. D’altra manera podria no quedar net del tot la propera vegada que el vulguis utilitzar.

Un drap sec o un paper de cuina és suficient per a netejar el Menuari, No utilitzis productes rugosos ni químics sobre l’acabat plastificat per a no malmetre les seves propietats, si no està específicament indicat per al manteniment de pissarres blanques.

Menuari no es farà responsable del mal manteniment del plafó ni l’ús de productes no adequats sobre ell.

El termini legal de garantia és de 1 mes des de la compra, si bé en la mateixa no s’hi inclouen deficiències ocasionades per negligències, ús incorrecte, manipulació indeguda, instal·lació incorrecta, ni desgast per l’ús del producte.

En aquelles incidències que justifiquin l’ús de la garantia s’optarà per la reparació, substitució de l’article, rebaixa o en el cas que això no fos possible, la devolució de l’import pagat, en els termes legalment establerts. Guarda la factura de la compra, doncs serà indispensable en cas de reclamació.

 

Limitació de responsabilitats

Menuari no es farà responsable de pèrdues o danys de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se d’una inadequada utilització dels seus productes. així com exclou de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin derivar-se per la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de Menuari, així com al mal ús de la pàgina i els seus continguts.

Atenció: el Menuari no és una joguina. No deixeu que els menors de 36 mesos tinguin accés a les peces petites, per risc d’asfíxia.