• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Nosaltres

A partir d’ara menjarem millor!

Menuari neix d’un bon propòsit que un dia o altre arriba a tota família
Hola! Sóc la Bet. Tinc dos fills, m’agraden els gats, el ioga, fer esport i les activitats a l’aire lliure. Cuinar no ha estat mai una de les meves prioritats, tot i que m’encanta menjar bé!

Sempre he sigut una persona ordenada i metòdica, però amb els àpats no me’n sortia! Acumulava llibres de nutrició i de receptes que estaven molt bé i eren  molt bonics, però em servien de ben poc per al dia a dia, en què entrava a casa carregada de bosses i motxilles, i llavors em plantejava la terrible pregunta: Què soparem avui?

 

Vaig veure que només una fórmula màgica podia evitar que aquesta escena es repetís un dia rere l’altre: la previsió. Em vaig llençar a la recerca d’alguna eina que fes fàcil la planificació dels àpats de la setmana.

 

No la vaig trobar. Si que vaig trobar però, l’equip necessari per a poder dur a terme aquest projecte, la Maytee, la Montse i la Gemma, que s’hi van implicar amb ganes i entusiasme. A més hem gaudit de l’assessorament de professionals de primer nivell, com és la Fundació Alícia, que en supervisa els continguts i les receptes.

 

Ara començo el dilluns molt més organitzada, sense haver d’entrar al supermercat a les 7 de la tarda amb els nens i els riscos que això comporta (patates, galetes, ..  què t’he de dir…) i a més tota la família s’ha implicat en la planificació del menú. Els agrada col·locar les fitxes, fer la llista de la compra, decidir quin plat menjarem, i tot i que rondinen segons què decideixo (la última paraula la tinc sempre jo), ho accepten com a part inevitable del fet de portar una vida sana.

 

Menuari és el bon propòsit que un dia ens vam fer i que ara volem compartir amb tu, per a que tots puguem menjar millor.