• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

1/7/2016

Vermut S.A.

Compartir: Facebook / Twitter
Menuari_aperitiuFont: Menuari
L’estiu és l’època de l’any en què els hàbits i les rutines costen més de seguir. El dia és llarg, no hi ha l'obligació dels horaris escolars i tots, qui més qui menys, ens relaxem una mica, ja sigui en l’hora d’anar a dormir o en l'organització i la planificació dels àpats.

Una de les conseqüències, doncs, és que els àpats siguin més desordenats i que picar entre hores es converteixi en un fet habitual del dia a dia. Això, però, no vol dir que haguem de menjar malament. Al contrari!

La calor també afavoreix que ens vinguin de gust aliments frescos rics en aigua, i tenim la sort que el clima mediterrani ens n’ofereix una gran varietat, que a part de bons i de proximitat són molt saludables.

És, doncs, un bon moment per introduir a la dieta dels nens aliments en forma d’snack que potser en altres ocasions rebutjarien.

No es tracta de proposar un berenar basat exclusivament en aliments que no coneixen, sempre és bo que hi hagi algun conegut a taula, ni tampoc els hem de forçar a provar-los, sinó que hem d’animar-los que ho facin. Si veuen que nosaltres en mengem i que gaudim fent-ho és fàcil que s’animin a tastar-los, i si qui està devorant els bastonets de pastanaga és el seu cosí gran, l’èxit està assegurat!

Aquí en teniu alguns exemples, que podeu servir sols o amb un bol de iogurt o de formatge cremós per sucar.

 

  • _ Pastanaga: aliment ric en betacarotè i vitamina A. Ajuda a enfortir el sistema immunològic, a mantenir els ossos forts i les dents sanes i a un millor aspecte de la pell, a part de ser un potent autobronzejador!

 

  • _ Pebrot vermell, remolatxa, tomàquet: els aliments vermells són uns potents antioxidants, combaten l’envelliment de les cèl·lules i són rics en fibra, minerals i vitamines A i C.

 

  • _ Cogombre: conté principalment aigua i potassi. Si no hi ha rebuig és molt més nutritiu consumir-lo amb la pell, atès que és rica en fibra, betacarotè, silici i clorofil·la, i contribueix a millorar l’aspecte de la pell.
Compartir: Facebook / Twitter