• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

30/11/2017

Regalem-nos llibres!

Compartir: Facebook / Twitter
children-684606_1920
Ja s’acosta Nadal, i la majoria de pares començarem a trencar-nos les banyes pensant en quins són els regals més adients pels nostres fills i filles. Segurament els propers dies rebran joguines, massa sovint més de les que necessiten, roba i altres capritxos. Un dels regals que no pot faltar és un llibre. Introduir als més petits a l’hàbit de lectura està a les nostres mans, i sempre és un bon moment per a fomentar-lo.

 

Per aquest motiu, hem preparat una selecció de llibres que hem trobat a diferents blogs com Tigreteando,  Más allá del Rosa o Azul, Mamá puede, Mi mamá tiene un blog o Un papá en prácticas adequats per a nens de diferents edats i inquietuds.

 

Llibres sobre aventura i valors:


Max i els superherois, Rocio Bonilla i Oriol Malet. El llibre tracta sobre la relació de mares i fills de forma molt innocent, des de la mirada d’un nen. Max té autèntica passió pels superherois però sens dubte la seva superheroïna preferida és Megapower, algú amb qui comparteix una estreta relació…

 

MAX SUPERHEROIS

 

Rita bonica, el gat panxut i la fi del món, Amaya Ascunce i María Hesse. Pot arribar a ser sorprenent la desbordant imaginació que tenen els nens! Aquest llibre convida a que ells creïn la seva pròpia història a partir d’una creativa trama.

RITA BONICA

 

Telmo i Joyce, Cristina Camarena i Mariana Ruiz. Es tracta d’un llibre en format còmic per a primers lectors que consta de tres aventures que viuen Telmo, un dolç i intrèpid nen, i Joyce el seu fidel gos. Una visió del que la infància és i hauria de ser: aventura, descobriment i acompanyament.

TELMO Y JOYCE

 

 

Llibres de coneixement: 

 

Mujeres en la ciencia, Rachel Ignotofsky. L’autora fa un homenatge a diverses científiques a través de les il·lustracions i infografies sobre aquestes inspiradores dones i les seves àrees d’investigació.

MUJERES CIENCIA

 

El mundo asombroso, James Brown i Richard Platt. Qui va inventar el llapis? De quantes maneres es pot fer un nus? Com funciona l’ull humà? Descobriu les respostes a multitud de preguntes amb aquest llibre especialment indicat per a nens curiosos de qualsevol edat.

 MUNDO ASOMBROSO

 

 

Llibres per a treballar les emocions:

El monstre de colors, Anna Llenas. Un llibre per a treballar les emocions a partir d’un simpàtic monstre que està fet un embolic…

MONSTRE COLORS

 

Receptes de pluja i sucre, Eva Manzano i Mónica Gutierrez. “A Receptes de pluja i sucre”, les autores ens apropen al món de les emocions d’una forma molt especial. Per a cadascuna d’aquestes (temprança, alegria, por, egoisme…) se’ns ofereix una descripció que ens ajuda a entendre-les, a més d’una recepta basada en ingredients d’allò més originals i imaginatius, que ens serviran per a fer créixer aquestes emocions, o perdre-les si són negatives, com és el cas de l’enuig o l’egoisme.

RECEPTES PLUJA I SUCRE

 

Llibres sobre l’autoacceptació:

Max l’artista, Marion Deuchars. L’autora ens fa reflexionar sobre la necessitat d’acceptar-se a un mateix a través de la història de Max, un ocell igual que tots els altres, excepte per les seves primes potes. Rere moltes burles, busca la solució per a sentir-se més segur de sí mateix.

MAX ARTISTA

 

Elmer, David Mckee. Elmer és un elefant diferent, la seva pell és de mil colors: verd, blau, blanc, rosa, groc, morat… Però a ell no li agrada ser diferent, així que un dia decideix escapar-se i buscar remei per a ser igual que els seus companys. Es tracta d’un clàssic que parla sobre la diversitat, aquella que ens fa especials.

ELMER

 

Per a explorar la creativitat

La idea més meravellosa, Ashley Spires. La idea més meravellosa és un conte infantil sobre la creativitat i el procés creatiu. Ens permetrà abordar temes com la frustració i l’acceptació del fracàs, també motivarà als nens i nenes a no desanimar-se i a seguir endavant amb els seus objectius.

IDEA MARAVILLOSA

 

Un llibre ple d’errors, Corinna Luyken. D’aquest es pot extreure un ensenyament molt important: els errors tenen una part positiva i d’aquests poden sorgir grans idees.

LLIBRE ERRORS

 

El punt, Peter H. Reynolds. Que tots som creatius és un fet, però tenim certa tendència a sentir-nos insegurs sense tenir en compte les nostres pròpies possibilitats. A través de la història de Vashti, l’autor fa una reflexió sobre l’esperit creatiu i les habituals traves que ens posem abans, inclús, de començar a expressar-nos artísticament.

EL PUNT

 

I finalment un llibre de cuina que disfrutareu tots, a T’ho explico a la cuina, Ferran Adrià, juntament amb Disney, l’Obra Social la Caixa, Telefònica, Carrefour, l’Hospital Univesitari de la Paz, explica tot el que hem de saber per a esdevenir els millors cuiners de la casa i ofereix més de 60 receptes fàcils, creatives i molt màgiques per a elaborar en família.

EXPLICO_CUINA

 

 

Esperem haver-vos donat bones idees!

Compartir: Facebook / Twitter