• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

9/2/2017

Menuari i les intoleràncies alimentàries

Compartir: Facebook / Twitter
Click families
A partir d’ara, ja pots consultar les receptes aptes per a celíacs i els plats vegetarians a la web de Menuari

El projecte Menuari va néixer amb la voluntat de contribuir a millorar els hàbits alimentaris de les famílies, proporcionant eines i continguts útils pel seu dia a dia i sota la premissa de que és essencial educar els més petits en la necessitat de seguir una bona alimentació en l’àmbit familiar. Per aquest motiu, des de Menuari no només hem creat una eina que ajuda a planificar els àpats setmanals en família, sinó que també posem a disposició dels usuaris, mitjançant un codi QR i la web, una secció de receptes saludables i fàcils de cuinar.

 

Amb l’objectiu de facilitar la tasca diària als pares, hem fet un pas més i hem introduït informació sobre les intoleràncies que les diferents receptes poden causar. D’aquesta manera les famílies poden consultar i conèixer ràpidament si el que volen cuinar porta algun ingredient que pugui causar intolerància en el cas de celiaquia en algun membre de la família, i si és així, s’indiquen les modificacions que es poden aplicar perquè aquesta recepta sigui lliure de gluten. També es proposen alternatives en cas de intolerància a llet, fruits secs o llavors.

S’ha creat a més una nova família de receptes per a distingir aquelles que són aptes per ovolactovegetarians, és a dir, per a persones que segueixen una dieta vegetariana però que inclouen ous i productes làctics.

 

Només cal clicar a la pestanya que ens interessa conèixer i veurem totes les receptes del grup seleccionat.

 

Des de Menuari seguim treballant perquè tota la família mengi bé cada dia, aportant solucions a tots aquells pares i mares que tenen cura de l’alimentació dels seus fills; no dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments.

Compartir: Facebook / Twitter