• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

2/8/2017

Manualitats d’estiu

Compartir: Facebook / Twitter
20170724_Manualitats3
Ja fa setmanes que els fills van acabar l’escola però, per sort, encara ens queden llargs dies d'estiu per gaudir de les vacances. Avui us proposem algunes manualitats que, com afirmen pedagogs i psicòlegs infantils, estimulen la creativitat, fomenten la paciència (també la teva!), potencien la concentració, milloren la psicomotricitat, i augmenten l'autoestima dels nens. Tot són avantatges!

La primera manualitat que us proposem és perfecta per fer a l’estiu ja que implica manipular aigua. Es tracta de fer ous de gel amb dinosaures. Què necessitem? Globus d’aigua, figures petites de dinosaures, un embut i aigua. Molt fàcil! El que farem és posar dins d’un globus la figura del dinosaure i després, amb l’embut, omplirem el globus d’aigua i ho posarem al congelador. Esperarem que es congeli i tallarem el globus per la part del nus. I ja està, ja tenim ous congelats amb dinosaures a l’interior!

 

Un altre element molt típic de l’estiu són els gelats. Si guardem els pals de gelat que ens mengem, podrem fer manualitats molt divertides. Simplement es tracta de pintar els pals, per exemple, com animals o superherois i utilitzar-los com a punt de llibre. No cal fer molts detalls en el dibuix, per la qual cosa no són necessaris grans dots artístics. Trobareu propostes al link adjunt. Creativitat al poder!

 

I si el que volem és aprofitar les manualitats perquè els nens tinguin l’habitació ordenada, podem fer portallapis de monstres i així no tindran tots els retoladors escampats per la taula. Es tracta d’agafar ampolles de sabó buides, millor si són de colors, tallar la part superior i utilitzar el material sobrant per fer braços i antenes. Amb paper d’etiqueta de colors dibuixarem i retallarem la boca, les dents i els ulls dels monstres i els enganxarem a l’ampolla. Finalment, afegirem un trosset de cinta adhesiva amb cola a les dues bandes a la part del darrere i ja estarà a punt per penjar-lo a la paret! Clica al link per a veure el resultat final.

 

Esperem que us agradin totes aquestes manualitats i que gaudiu de les tardes en família. Si teniu temps i voleu fer més manualitats, al bloc de Tiching trobareu un llistat d’opcions educatives que ajudaran a mantenir la ment dels nens activa.

 

Feliç i creatiu estiu!

Compartir: Facebook / Twitter