• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

31/10/2017

Manualitats de Tardor

Compartir: Facebook / Twitter
20173110_halloween
Encara que ens agradi mantenir les tradicions, no podem negar que als nens els encanta celebrar Halloween! Us proposem aquí unes quantes manualitats per a realitzar a casa.

Amb la caiguda de les fulles i la baixada de temperatures arriba un any més la tardor, i ens agradi o no, cada vegada amb més força, la festa de Halloween. Són jornades ideals per a compartir amb els nostres fills moments de manualitats i aprofitar per decorar tots els racons de casa amb les seves creacions. Us donem algunes idees per fer treballs manuals amb els més petits i convertir la festa més terrorífica en la més divertida.

A Espaciohogar.com ens ensenyen com fer fanals de tot tipus de manera molt senzilla i aprofitar per crear una atmosfera de llum misteriosa.
Genials les idees que proposa Euroresidentes.com, ens ensenya com amb materials tan senzills com paper, pasta o fils i poca cosa més podem crear formes molt variades com mòmies, fantasmes, aranyes o carbasses.
A la web muyingenioso.com ens expliquen com fer un simpàtic i senzill fantasma amb un simple rotllo de paper de wàter. Una manualitat molt fàcil!
I què en penseu d’aquestes boniques carbasses?  Trobareu també moltes idees a la web de Decopeques.

Aquí en teniu un recull.

Que tingueu molt bona castanyada!

 

Compartir: Facebook / Twitter