• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

21/6/2017

Final de curs

Compartir: Facebook / Twitter
20170621_FI CURS
Acaba l'escola, i jo no sé si me n'alegro.

Aquests dies, a la porta de l’escola, un comentari habitual entre els pares és: “Vinga, que ja s’acaba!”. Tots ho diuen contents, amb un somriure d’orella a orella, i ningú diria que per a la majoria de pares avui, demà i demà passat serà un dia laboral com qualsevol. Avui, però, una mare ha dit: sí, i la veritat és que no sé si me n’alegro, ja t’ho diré dilluns vinent.

 

El cert és que vivim el final de curs dels fills com si de les nostres vacances es tractés, però a la majoria de pares encara ens falten quatre o cinc setmanes per començar vacances. Per a molts, la diferència entre aquesta setmana i la propera és ben petita. Portaran els nens al casal de l’escola a la mateixa hora, aniran a la feina i en acabar els recolliran, tal com han vingut fent fins ara. Se seguiran les mateixes rutines que durant el curs, però amb la diferència que farà molta més calor, que els nens sortiran vermells i molt suats, i que al vespre costarà més anar a dormir d’hora i seguir les rutines habituals.

 

No és pot dir, doncs, que per a nosaltres la situació canviï cap a bé, més aviat se’ns complica una mica.

Així doncs, com és que estem tan contents?

Serà potser perquè recordem els nostres finals de curs? Aquells en què sabies que t’esperaven tres mesos d’alliberament, de llevar-te tard, d’avorrir-te en interminables tardes esperant que fes una mica de fresca per poder sortir a jugar a la plaça o al parc, o potser també és perquè sabem que nosaltres som els propers, que el fet que ells acabin l’escola vol dir que ja falta menys per a les nostres vacances?

 

Sigui pel motiu que sigui, hi ha alguns moments de l’any en què tots tornem a ser una mica nens. I avui és un d’ells.

 

Demà sant tornem-hi, però vinga, que ja s’acaba!

 

Compartir: Facebook / Twitter