• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

23/11/2017

Fem un calendari d’advent?

Compartir: Facebook / Twitter
ADVENT
Comença el compte enrere per al Nadal, una de les èpoques més esperades pels nens. Desembre és un mes vertiginós per als grans, però llarg i lent per als petits, que impacients, esperen l’arribada de les celebracions i els regals. Des de ja fa uns anys, cada vegada és més habitual fer l’espera més lleugera i divertida amb un Calendari d’Advent.

Són més que coneguts els Calendaris de xocolata, però si sou d’aquells que no us acaba de fer el pes començar ja tan aviat amb els dolços i les xocolatines, hi ha un munt de propostes molt boniques i decoratives que podeu preparar vosaltres mateixos., i podeu complementar-los amb regals al vostre gust!

 

L’origen dels calendaris d’Advent el trobem al Segle XIX, a l’Alemanya protestant, on els nens encenien una espelma cada dia des del diumenge d’Advent (temps de preparació espiritual per a la celebració del naixement del Crist), fins la nit de Nadal. Era doncs una data mòbil. Actualment, són en data fixa, a partir del dia 1, i no és fins als anys 20 que es comença a popularitzar la introducció de dolços per a cada un dels dies d’aquest període.

 

Trobaràs moltes propostes al nostre Pinterest. També et deixem aquí un recull d’alguns blogs amb idees originals  que podeu preparar tota la família en una tarda de manualitats per a començar a decorar la casa.

 

Anna Pla _ recull al seu blog d’interiorisme i decoració un bon grapat d’idees de bonics calendaris que a més donaran un toc molt especial a la vostra casa.

Amb mitjons, caixetes, bosses, rotllos de paper de vàter… al blog de decoració de la Revista Hola podeu descobrir idees molt fàcils per a fer amb un munt de materials que de ben segur teniu a casa, qui deia que decorar per a Nadal era car?

Per a tots aquells que voleu fugir de la xocolatina o la llaminadura diària: Aquest és el vostre calendari! No hi ha millor oportunitat que la proximitat del Nadal per a enfortir els llaços familiars i aprofitar les hores a casa per a passar temps junts. Al blog de Clara Martín trobareu com fer, pas a pas, un calendari en què el premi diari és una divertida activitat en família.

Per últim, Ideas para decorar comparteix com fer 10 Calendaris d’Advent molt divertits. Els podeu fer amb pinces, estrelles de paper o les vostres pròpies galetes. Una de les idees que més ens ha agradat és el núvol de llaminadures, no esteu intrigats?

 

Esperem que us agradin, i ens feu conèixer les vostres creacions a les xarxes!

Aviat vindrem amb més idees de decoració nadalenca!

Compartir: Facebook / Twitter