• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

30/8/2017

Educar als nens a menjar més saludable, un repte per començar el nou curs

Compartir: Facebook / Twitter
menuari
L'inici d'un nou curs resulta una bona ocasió per renovar reptes. Les vacances d'estiu han quedat enrere i la tornada a la rutina ens brinda una perfecta oportunitat per complir objectius que contribueixin a desenvolupar uns hàbits de vida més saludables. L'alimentació ocupa sempre un lloc destacat en el llistat de “bons propòsits” i educar als nens perquè puguin menjar de manera saludable és un desafiament recurrent a moltes famílies.

Per fer realitat els bons propòsits alimentaris en l’àmbit domèstic els experts recomanen la planificació dels menús. És un error deixar l’alimentació dels nens exclusivament en mans dels menjadors escolars doncs, sabies que els menjars proporcionats pel col·legi representen tan sol el 14% el que un nen menja al llarg d’una setmana?

 

Menuari us ajudarà a planificar els menjars setmanals de forma fàcil i visual. Els petits de la casa aprendran la importància de menjar variat (verdura, peix, llegums…) i podran conèixer de manera didàctica els beneficis d’una alimentació sana, basada en les bondats de la dieta mediterrània.

Menuari pot convertir-se en el millor aliat per a complir els objectius que us heu marcat en matèria d’alimentació, ja que està enfocat a facilitar la planificació dels menjars familiars. És fàcil, didàctic i divertit i consta d’una pissarra imantada per penjar en la nevera, amb espai per organitzar els menjars principals de tota la setmana, i 28 peces imantades que representen els diferents grups d’aliments que conformen la dieta mediterrània. D’aquesta manera podem involucrar als nens a participar activament en tot el procés que requereix l’alimentació a casa: des de la preparació de la llista de la compra fins a l’elaboració dels plats.

 
Menuari ens ajuda a guanyar temps, al no haver de recórrer permanentment a la improvisació; suposa un notable estalvi econòmic en la cistella de la compra familiar, ja que en tenir-ho tot previst evitarem comprar productes innecessaris i, sobretot, ens permetrà seguir una alimentació molt més completa, equilibrada i saludable. A més, a través de la web o el codi QR integrat en la pissarra, podreu accedir a moltes receptes saludables, entre les quals destaquen les recomanades per la Fundació Alícia.
Esteu preparats per assolir el repte?

Compartir: Facebook / Twitter