• No hi ha productes al carret.
Botiga Botiga

Blog

El blog del Menuari

22/4/2017

Aquest Sant Jordi regala salut!

Compartir: Facebook / Twitter
20170428_recull_llibres_sant jordi
S’apropa Sant Jordi, dia de celebrar, de sortir al carrer, de gaudir de la gent i la cultura, de passejar entre paradetes, de regalar roses i, sobretot, de regalar llibres... Per a que no us quedeu sense idees de bons llibres de nutrició, des de Menuari us en recomanem alguns.

Per començar, com no podia ser d’altre forma, quin millor regal per a la família que regalar-vos un Menuari?. El llibret que s’inclou en el pack és breu i molt enriquidor, en el que trobareu tots els consells bàsics necessaris per seguir una alimentació saludable basada en la dieta mediterrània, trucs per planificar els àpats setmanals en família i receptes per a grans i petits.

 

El segon llibre és un clàssic, La cuina de la salut. Ferran Adrià, Valentí Fuster i Josep Corbella busquen il·lustrar com podem millorar aspectes com la conservació dels aliments, la compra o la cocció a partir dels personatges d’una família de sis membres i dels seus àpats al llarg d’un dia. Aquest llibre ens ensenya que diverses persones amb necessitats dietètiques diferents poden compartir taula i portar una dieta sana i equilibrada.

 

I si el nostre gran aliat a l’hora d’aconseguir portar una dieta equilibrada fos el propi plat? Cuina sana amb el mètode del plat és un llibre de la Fundació Alícia que proposa el plat com a eina de mesura per garantir la representació adequada de verdures, hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver-los de pesar i només tenint en compte les necessitats de qui els menjarà.

 

Cuinem en família és un llibre de Josep Vilella que pretén animar a pares i fills a gaudir de cuinar plegats. Alguns dels millors xefs d’Europa ha adaptat un dels seus plats estrella i l’expliquen pas a pas mitjançant il·lustracions i tasques diferenciades per tal de que grans i petits puguin compartir l’elaboració d’un deliciós àpat.
 
Superxefs, a la cuina! És una col·lecció de quatre volums, un per cada estació de l’any, que posen en valor la importància dels productes de temporada. En cada un d’ells hi ha un recull de 50 receptes de l’Ada Parellada amb il·lustracions, consells i trucs. Al final de cada volum podreu posar-vos a prova amb el Test del Superxefs, un joc de preguntes sobre cuina i alimentació.

 

Com a mi m’agrada. És un llibre que explica com l’actriu Silvia Abril va introduir nous hàbits i aliments a la seva vida i a la de la seva família, on es destaca la importància dels productes de proximitat i la connexió amb la natura. Hi podreu trobar un recull de les seves receptes agrupades segons l’estació de l’any, pautes d’alimentació, consells i trucs que us ajudaran a cuidar-vos i potenciar els bons hàbits alimentaris.

Que passeu un molt bon dia de Sant Jordi!!

Compartir: Facebook / Twitter